🗝️Odemkni potenciál svého šatníku🗝️
🚀 Při objednávce nad 980 Kč - DOPRAVA ZDARMA 🚀

Proč je Lifties ideální volbou pro šaty s hlubokým výstřihem

Nejen společenské šaty vyniknou působivým střihem. I klasický střih pro denní nošení se může pyšnit hlubokým výstřihem. Dokážete si poté poradit s dekoltem?

Šaty s hlubokým výstřihem

V současné době je mnoho módních šatů, které vynikají svým různorodým střihem. Je pravdou, že u společenských šatů se více očekává, že budou mít rozličný střih i možnosti a mnohdy jsou skutečně se svými střihy velmi odvážné. Dá se poté vhodným způsobem doladit i to, aby dekolt vypadal působivě a hlavně vše zůstalo na místě, kam to bude patřit? Přirozeně řeč je o ženském poprsí, které bohužel s přibývajícím věkem slábne a ochabuje a právě v podobných modelech zrovna moc přitažlivě vypadat nebude, pokud prsa nedostanou jakousi podporu. Ta samozřejmě může spočívat v různých možnostech a řadí se sem například i vhodná podprsenka, která je doporučená právě pro hluboké výstřihy. Ty se na šatech objevují z obou stran, přední hluboký výstřih dá možnost vystavit své vnady na obdiv, ale zároveň jsou šaty i s hlubokým výstřihem v zadních částech modelů a to zase vyžaduje zvolit podprsenku, která vlastně nebude vidět ani v této oblasti.

Je tu skvělé řešení

I z této v podstatě složité situace vede jednoduché řešení a je určeno pro ženy každého věku. Dokonce nezáleží ani na velikosti prsou, spíše na modelu šatů, ve kterých se bude žena cítit uvolněně a také tak trochu sebejistě. Lifties jsou jednoduchým řešením a stačí si jen vybrat jak je umístit. Tyto pásky mají obrovskou výhodu, že prsa skutečně zůstanou na svém místě i při bujnějším tanci.

Proč je Lifties ideální volbou pro šaty s hlubokým výstřihem? Tak za prvé je již teď jasné, že nalepovací pásky budou v podstatě náhradou za podprsenku, tudíž ženě nebude vadit hluboký výstřih, jak vepředu, tak v zadní části. Pásky se samozřejmě dají velmi snadno aplikovat, ale také bez problémů sundat s dalšími efektivními pomůckami. Na bradavky se dají použít buď silikonové, nebo textilní produkty, které budou sloužit jako jejich ochrana. Poté jsou rovněž i ideální možností si vybrat odvážnější, například krajkový model šatů. Zkrátka s lifties to zvládne každá žena.