🗝️Odemkni potenciál svého šatníku🗝️
🚀 Při objednávce nad 980 Kč - DOPRAVA ZDARMA 🚀

Nejnovější módní trendy a použítí Lifties

Každý kdo sleduje módní novinky, tak ví, že se letošní rok ponese v zajímavém duchu. Jak se na to dívají módní návrháři a jak vybrat odpovídající outfit?

Nejnovější módní trendy

V současné době se nacházíme ve velmi teplém období, které snad miluje každý, ačkoliv mnohdy se slunečnímu svitu spíše vyhýbáme. Jak by měl vypadat letní šatník v roce 2024? Podle designérů by se oblečení mělo pohybovat od minimalismu 90. let, přes džínové total looky, až po flitry a průhledné materiály. Jak se zdá, tak móda je plná experimentování. V podstatě se vracíme do minulosti, avšak v moderním pojetí, které mu dodá jistý šarm, svěžest a samozřejmě nechybí ani rozmanitost. Oblečení by mělo být v první řadě funkční, minimalistické a jednoduché.

Mikro šortky, tenisové sukně, capri kalhoty a rovněž i polokošile, které s rozepnutými knoflíčky nenechají žádného muže v klidu. Je sice pravdou, že k tomu musí být ještě maličkost a to výrazný dekolt. Zkrátka nejnovější módní trendy a použití Lifties, to bude skvělá kombinace minulosti a moderního produktu na podporu prsou. Lifties jsou totiž vhodné pro každou velikost prsou a především je vždy udrží ve správném postavení, kdy jim dají efektivně vyniknout.

Barvy a doplňky budou zajímavé

Mezi nejžádanější barvy se bude řadit Peach Fuzz, což je v podstatě každý odstín broskvové barvy, ale zase je pravdou, že nebudou chybět ani pastely a klasická barevná paleta. Dále to bude béžová, klasická bílá a černá a dokonce své místo nalezne i šedý odstín. Ovšem co vás možná překvapí, tak vévodit budou samotné puntíky, které se promítnou na celé plejádě šatů, košil nebo i různých šátků.

Přirozeně se nesmí opominout ani doplňky, které doplní outfit. Mezi skutečné perly budou patřit pořádné kabelky a to přímo o velikosti XXL, sem se nejen vejde cokoliv, ale zkrátka v tomto roce budou hrát hlavní roli, i kdyby byly poloprázdné. Zajímavé budou i samotné boty, které si vyžádají vysokou podrážku nebo zase naopak můžete si zakoupit pohodlné sportovní sneakersy. Zkrátka v letošním roce si módní trendy užije každý a nezáleží na věku.