🗝️Odemkni potenciál svého šatníku🗝️
🚀 Při objednávce nad 980 Kč - DOPRAVA ZDARMA 🚀

10 nejlepších triků na zdůraznění dekoltu bez použití lepících pásků

Letní parné měsíce a nejen ty, také společenské události vyžadují přizpůsobivý outfit. Otázkou je, jak si poradit s dekoltem, který by měl být přitažlivý.

Dekolt bez chybičky

Pokud zacílíme na dekolt, tak je určitě prvotní si ujasnit, o jakou konkrétní část těla se bude jednat. Je celkem logické, že tato záležitost se bude týkat žen, jelikož muži tuto oblast zajisté řešit nebudou. Dekolt je horní část hrudníku, spodní krk a ramena. V podstatě je již jasné, že je to část těla, kterou vidíme v zrcadle vždy, když se chystáme na ošetření pleti. Bohužel je to také nejvíce opomíjená část. Pokožka v této oblasti je poměrně tenká, jemná a rovněž i velmi citlivá. Bohužel díky tomu se na ní projeví podstatně dříve následky, pokud se o pleť nebudete dostatečně starat. Samozřejmě péče o pleť je vždy prioritní, ale nesmíte zapomínat ani na sebe a na svůj vzhled.

Co vše potřebujete ke krásnému dekoltu

Na trhu nyní vládnou různé triky, jak si poradit s povislou kůží a my se na některé z nich podíváme.

10 nejlepších triků na zdůraznění dekoltu bez použití lepicích pásků.

  • Určitě je třeba každý den věnovat čas na čištění pleti a to právě v oblasti dekoltu. Protahování pokožky nad prsy až ke krku hodně napomáhá, aby se omezila tvorba vrásčitého dekoltu.
  • V této oblasti je velmi málo mazových žláz a díky tomu je to část těla, která je náchylná k vysoušení, je důležité se zaměřit na hydratační kosmetiku a mnohé ovlivní i samotný pitný režim.
  • Můžete provádět jemnou masáž, ale nezapomínejte, vždy ve směru odspodu nahoru, tím se totiž kůže nebude vytahovat a tudíž to bude mít vliv i na prsa.
  • Svůj dekolt můžete zvýraznit i samoopalovacími krémy a vhodnou podprsenkou, kdy nádherně vynikne ve společenských šatech.
  • Přirozeně nezapomínejte na volbu správné podprsenky, především aby měla ten odpovídající tvar a velikost pro vaše prsa, čímž poskytne podporu vašemu dekoltu.
  • Pořídit si můžete zároveň silikonové nálepky na bradavky, které přilnou dokonale tak, že si můžete dovolit i odvážnější model šatů.
  • Hluboký výstřih je samozřejmě velkou inspirací mnohých modelů, nicméně ani v tomto případu nemusíte zoufat, stačí si pořídit podprsenku, která je určena pro hluboké výstřihy.
  • Nalepovací podprsenka rovněž udělá své kouzlo se ženskými vnady.
  • Konvertor ramínek dokáže zachránit situaci a budete vypadat skvěle.
  • Další možností je multifunkční podprsenka se sníženým zapínáním na zádech, která poskytne skvělou oporu i bujnějšímu poprsí a dovolí hluboký výstřih na zádech.